(FOTO) Umrl komaj 58-letni zvezdnik, ki je v Beverly Hillsu 90210 igral Brendinega zaročenca: "Bil je darilo za vse nas"

D.Ži
22.01.2024 10:50

Globoko užaloščena sestra je sporočila, da se je nenadoma poslovil eden najbolj simpatičnih zvezdnikov kultne serije 90-ih, prijatelji in oboževalci se zdaj od njega poslavljajo na spletu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

David Gail, igralec, ki je igral dr. Joeja Scanlona v več kot 200 epizodah spin-offa General Hospital Port Charles, je umrl v starosti 58 let. Igral je tudi Stuarta Carsona, zaročenca Brende Walsh (Shannen Doherty) v kultni seriji Beverly Hills 90210, in Deana Collinsa v telenoveli Savannah.

Njegova sestra Katie Colmenares je potrdila žalostno novico, vzroka smrti pa ni razkrila. 

"Skoraj ni bilo dneva v mojem življenju, ko te ne bi bilo ob meni, vedno moj spremljevalec, vedno moj najboljši prijatelj, ki se je bil pripravljen soočiti z vsem in komerkoli," je zapisala Katie in dodala, da bo vsak dan v njenem srcu. 

"Si čudovito, ljubeče in neverjetno človeško bitje, ki ga pogrešamo vsako sekundo, vsak dan, za vedno," je zapisala.

Tudi Pete Ferriero, voditelj in producent podkasta Beverly Hills 90210, je spregovoril o Davidovi smrti. Objavil je posnetke Davidovega gostovanja v podkastu.

"Bil je poln življenja in neverjetnih zgodb. Hvaležen sem, da sem ga poznal. Tako sem žalosten zaradi te izgube za svet. Bil je darilo za vse nas," je Ferriero zapisal pod objavo igralčeve sestre.

Gail, rojen v Tampi na Floridi, se je rodil leta 1965. Na začetku kariere je igral v Umor je napisala, Dr. Doggie Howser in Growing Pains, leta 2002 pa se je pojavil v Bending All the Rules skupaj z Bradleyjem Cooperjem in Colleen Porch.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta