(FOTO) Slovenska vplivnica rodila pred manj kot dvema mesecema, zdaj se je slikala v bikiniju in osupnila

A.L.
10.07.2024 09:34

Trenutke z dojenčico spletna vplivneža redno delita na družbenih omrežjih, posebno pozornost pa je te dni pritegnila Nikina fotografija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Konec maja sta se spletna vplivneža Nika in Mark Vlahovič razveselila prvorojenke Ille. Rojstvo hčerke sta takrat pospremila tudi s fotografijo, ki sta jo delila s spletnimi sledilci in zapisala, da je to bil njun najlepši dan v življenju.

Trenutke z dojenčico redno delita na družbenih omrežjih, posebno pozornost pa je te dni pritegnila Nikina fotografija. Od rojstva Ille nista minila niti dva meseca, a novopečena mamica se je pred fotografski objektiv postavila kar v bikiniju in marsikoga pustila odprtih ust. Njena postava je videti brezhibna, kar so potrdili tudi sledilci.

"Poporodno telo - drugačno, kakor je bilo prej, tako da mi je malo nerodno tole objaviti, ampak a veš kaj, sem pa vseeno ponosna nanj, ker vem, kako neverjetno je dejstvo, da sem nosila v sebi najin največji zakladek," je zapisala pod fotografijo. Oboževalci so ji sporočili, da je videti izjemno, oglasila se je tudi pevka Nika Krmec, ki je mladi mamici sporočila: "Zaradi česa pa bi ti bilo lahko nerodno? Daj no, Nika, izgledaš vrhunsko."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta