(FOTO) Vroči prizori pod žgočim soncem: Je to res ena najlepših manekenk na svetu?

A.L.
15.07.2022 09:55

Zabavala se je v družbi prijateljev, za paparace, ki ji sledijo na vsakem koraku, pa se očitno ni zmenila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka in nekdanji Viktorijin angelček Candice Swanepoel je v teh dneh s svojo podobo navduševala obiskovalce ene od brazilskih plaž. Zabavala se je v družbi prijateljev, za paparace, ki ji sledijo na vsakem koraku, pa se očitno ni zmenila. 33-letnica je za dan na plaži izbrala vijolični bikini, ko je prekrival le najbolj intimne dele.

Profimedia
Profimedia

Glede na to, da je bila Candice Swanepoel dolga leta prepoznaven Viktorijin angelček, ne preseneča, da je njeno telo izklesano do potankosti, mnogi so jo poleg Adriane Lime označili za najlepšo žensko te znane znamke.

Profimedia
Profimedia

Za razliko od številnih manekenk je Candice odraščala na podeželju v Južni Afriki, zato ji je skrb za okolje in naravo izjemno pomembna. Je ponosna mamica dveh sinov, Anacea in Ariela, ki sta se rodila v razmerju z nekdanjim partnerjem in manekenom Hermannom Nicolijem, s katerim sta se razšla leta 2017. Kot kaže, manekenkinega srca vse od razhoda ni uspelo osvojiti nikomur.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta