zadnje objavljene

pogledi

več
Aleksandra Berberih Slana, nekdanja direktorica Muzeja narodne osvoboditve Maribor

mnenje

več

Popularno

(FOTO) S partnerjem sta ji nadela zelo nenavadno ime: Lepa slovenska voditeljica prvič postala mamica!

A.L.
06.12.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Veselje v hiši voditeljice Maje Pinterič. Postavna temnolaska je skupaj s partnerjem Gregorjem Jakhlom Kolarevićem, ki smo ga spoznali v šovu Bar, delila fotografiji iz postojnske porodnišnice, kjer je na svet prijokala njuna prvorojenka. Zanjo je par izbral prav posebno ime - Luna. Ponosni očka je zapisal, da je bil na ta dan najbolj ponosen človek na svetu.

Letos marca je Maja s sledilci na družbenem omrežju delila tudi žalostno zgodbo o lanskem splavu. Takrat si je omislila nov tatu, s katerim je zabeležila ta žalostni dogodek. "Moj rumenjak. Moj splav pred točno petimi meseci. Včasih morajo stvari počakati na svoj pravi čas. Kljub temu, da to vem, bolečina ni nič manjša, a iz te izkušnje sem se zelo veliko naučila in vem, da si mi kljub temu usojen. Pozdrav vsem ženskim bojevnicam," je zapisala ob izgubi.

Zdaj je v družino vendarle posijalo sonce in lepa družina žari od sreče.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?