(FOTO) Razgreta ob bazenu: Ani Klašnja je v rdečem mini bikiniju uspelo zasenčiti celo vroče Maldive

D.Ži
18.09.2024 09:17

Če vas te dni zebe, priporočamo obisk instagramovskega profila naše baletne zvezdnice, ki te dni uživa v raju na Zemlji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana je pobegnila na toplo. In s seboj vzela tudi nekaj zelo drznih modelov kopalk. 
Pro Plus

Kako vznemirljivi dnevi za Ano Klašnja. Prvakinja ljubljanskega baleta in čustvena žirantka šova Slovenija ima talent je pred dnevi praznovala 44-rojstni dan, ob čemer so jo kolegi iz prihajajočega Popovega šova presenetili s prav posebnimi torticami. Gledalci že čakajo na novo sezono, ki je očitno že delno posneta, vsaj tisti del oddaj, ki ne poteka v neposrednem televizijskem prenosu. Ana je tako imela čas pobegniti na toplo, s tem pa se je spretno izognila mnogo prezgodnji zimi, ki je te dni prišla v naše kraje.

Odpotovala je na eksotične Maldive, kjer so vremenske razmere trenutno zelo drugačne od naših. Tam uživa v neskončnih turkiznih globinah in se soncu predaja na neskončnih mivkastih plažah. S svojimi spletnimi sledilci je delila tudi nekaj utrinkov, na katerih jim je dih vzela v pink kopalkah, ki se njeni izklesani baletni postavi več kot dobro prilegajo, še bolj vroč pa je posnetek v rdečem bikiniju ob bazenu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta