(FOTO) Nepričakovano: Znana Slovenka potrdila, da je v razmerju z nogometnim zvezdnikom Atletica Madrid

A.L.
20.06.2022 08:54

Postavna 26-letnica je po več mesecih ugibanj priznala, da je zaljubljena v nogometnega zvezdnika, s katerim sta se pred kratkim razveselila prvorojenke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ugibanj je konec. Slovenska igralka, vplivnica, manekenka in nekdanja tekmovalka šova Zvezde plešejo Kaja Vidmar je po več mesecih namigovanj zdaj vendarle potrdila, da je srečno zaljubljena v nogometnega zvezdnika Šimeta Vrsaljka. Lepa Kaja, ki je dom že pred časom našla v Španiji, se je nedavno razveselila prvorojenke Viktorije. Kdo je oče otroka, je bila vse do zdaj neznanka.

Da sta Kaja, ki se je marsikdo spomni tudi iz slovenske serije Moji, tvoji, najini, in Šime domnevno par, so španski in hrvaški mediji pisali že nekaj časa, a potrditve niso dočakali. Očitno je zdaj napočil trenutek, ko sta svojo srečo pripravljena deliti tudi s svetom. "Moje vse," je na Instagramu zapisala 26-letnica in s sledilci delila ilustracijo mlade družine ter na objavi označila nogometaša Šimeta Vrsaljka.

Ugibanja o tem, da sta par, so sprožili hrvaški mediji kmalu po tistem, ko se je Kaja Vidmar preselila v špansko prestolnico.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta