(FOTO) Medtem ko vsi ugibajo, ali je oče njene hčerke res nogometni zvezdnik, se je lepa Slovenka pokazala v kopalkah

D.Ži
10.06.2022 09:10

Slovenska vplivnica v Madridu uživa v družinskem življenju, tega, ali je njen partner res nogometaš Atletica Madrid, pa noče potrditi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Slovenska manekenka in spletna vplivnica Kaja Vidmar se je februarja znašla v središču pozornosti zaradi govoric, da pričakuje otroka s hrvaškim nogometašem Šimetom Vrsaljkom.

Oba še vedno modro molčita, Kaja pa je medtem rodila punčko, ki ji je dala ime Victoria. Zdaj je na Instagramu objavila svojo fotografijo v kopalkah in se pohvalila, da je le dva meseca po porodu postavo pripeljala do popolnosti. Komplimenti seveda dežujejo.

Kaja je že pred časom za 24ur razkrila nekaj podrobnosti o svojem skrivnostnem partnerju, otrokovem očetu.

"On je moj vitez, o katerem sem toliko prebrala v vseh svojih najljubših zgodovinskih romanih – največja podpora, razlog za moj vsakodnevni smeh in motivator v vseh pogledih," je povedala Kaja, ki tako kot Vrsaljko živi v Madridu.

Lepa svetlolaska je v Sloveniji zaslovela, ko je slečena na konju pozirala za naslovnico Playboya, pozirala pa je tudi za druge revije in nastopila v več videospotih. Sodelovala je tudi v slovenski različici oddaje Zvezde plešejo.

Govorice o razmerju s hrvaškim nogometašem, ki igra za Atletico Madrid, so sledile novicam o njegovih zakonskih težavah z ženo Mateo Vrsaljko. V tistem času se je Šime v javnosti začel pojavljati brez poročnega prstana, s svojega Instagrama, ki ga je pred kratkim zaprl, pa je izbrisal njune skupne fotografije.

Šime in Matea sta se spoznala v srednji šoli, leta 2016 pa sta se zaročila. Poročila sta se leta 2017, leto kasneje pa postala starša sina Bruna. Slovela sta kot eden najbolj privlačnih parov na sceni, Šime se je pogosto rad pohvalil s svojo lepo ženo, a ljubezen je očitno nekje vmes izpuhtela.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta