(FOTO) Lepa Slovenka, ki naj bi bila v zvezi z nogometnim zvezdnikom, objavila zanimivo fotografijo z dojenčkom

D.Ži
20.05.2022 10:30

Kaja Vidmar novice, ali je oče njenega otroka res hrvaški nogometaš Šime Vrsaljko, uradno še ni potrdila, slike svoje nove družinske sreče pa rada pokaže.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Lepa slovenska manekenka in spletna vplivnica, 26-letna Kaja Vidmar, je na svojem instagramu delila novo fotografijo, na kateri pozira ob vozičku v Madridu, kjer hrvaški nogometaš Šime Vrsaljko igra za klub Atletico. Informacije sicer še nista potrdila, a neuradno veljata za par. 

Ob fotografiji je Kaja onemogočila možnost komentiranja. Nnako pa je storila tudi ob fotografiji, ki jo je objavila aprila. Takrat je zelo diskretno pokazala svojega otročička, videli smo njeno roko, ki drži otrokovo nogico. Kaja je sredi aprila letos rodila punčko, imena otroka in kdo je oče, pa ni razkrila.

Manekenko že nekaj časa povezujejo z Vrsaljkom, še posebej potem ko se je razšel z ženo Mateo.

Zgodbe so začele krožiti februarja, ko je bila Kaja že v visoki nosečnosti, vse skupaj je močno podžgala fotografija dveh senc na steni, od katerih ena resnično spominja na Vrsaljka.

Zveza uradno ni potrjena, oboževalci pa ves čas upajo, da se bosta o svoji družinski sreči prej ali slej vendarle izjasnila. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta