(FOTO) Neobremenjena in razpeta: Dolgonoga voditeljica Kolesa sreče zgoraj brez čofota v Savi

D.Ži
09.04.2024 09:19

Medtem ko gledalci čakamo na novo sezono Kolesa sreče, se je dolgonoga voditeljica po kolesarskem vzponu prijetno osvežila v reki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nataša Naneva je zelo aktivna ženska, ponosna na svojo vitko, izklesano postavo.
Planet TV

Pogrešate oddajo Kolo sreče? No, čakanje na novo sezono vam bo minilo prej, hkrati pa bo tudi neprimerno bolj zabavno, če boste medtem tu in tam oko vrgli na živahen instagramovski profil Nataše Naneve, manekenke in sovoditeljice Klemna Bučana na Planet TV. Dolgonoga lepotica, ki v oddaji vsak večer navduši z drugo drzno obleko, je zelo aktivna ženska, vestno skrbi za dobro formo in počutje. Tako se je minuli konec tedna s svojim dragim odpravila v naravo in se na vroč dan ohladila v Savi. Čofotanje je zelo prijalo kolesarskemu vzponu na Sveti Jakob. 

"Kakšen dan! Po kolesarskem Jakobu, skok v zelo osvežilno Savo. In ne, mene mrzla voda sicer ne privlači ... Še. Ampak pri današnjih temperaturah je teh 11,3 stopinje Celzija Save zelo prijalo," je ob galeriji fotografij tega čudovitega dneva zapisala Gorenjka. Na fotografijah vidimo tudi njenega Branka Djokovića, s katerim je v zvezi že kar nekaj let, skupaj v Kranju vodita tudi trgovino z domačo hrano Krajček. Še posebej ponosna je na svoje pekovske veščine.

Inštruktorica zumbe je zelo ponosna tudi na svojo vitko, izklesano postavo, njeni sledilci pa niso prezrli, da se je v Savi osvežila kar zgoraj brez, zakrila se je le z dlanmi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta