(FOTO) Lepa družinica! Slovenska lepotica več ne skriva, da je v zvezi z zvezdnikom Atletica, in žari od sreče

D.Ži
03.08.2022 09:46

Veseli smo, da je čas skrivalnic mimo. Kaja Vidmar in Šime Vrsaljko nas razvajata s čudovitimi družinskimi fotografijami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nič več skrivanja. In neskončno smo veseli, da je tako, saj bomo v bodoče očitno od enega najlepših parov na sceni v bodoče videli še veliko. Slovenska lepotica Kaja Vidmar je sprva dolge mesece svojo ljubezen skrivala. Vso nosečnost so krožila ugibanja, kdo je oče njenega otroka, govorice, da je v zvezi s hrvaškim nogometnim zvezdnikom Šimetom Vrsaljkom pa so postajale vse glasnejše, tudi zato, ker oba živita v Madridu. No, vmes je dvojica ocenila, da je čas pravi in na splet poslala prvo skupno fotografijo. Zdaj s tem nadaljujeta in prav te dni nas navdušuje ljubek posnetek, na katerem vidimo Kajo, njenega slavnega izbranca in hči, z ljubko pentljo na glavi. "Moja družina" je Kaja pripisala v španščini, med komentarji pa se je oglasil tudi Vrsaljko, ki je ob njenem imenu objavil rdeč srček. Ljubezen skratka. Fotografija je očitno nastala v Grčiji.

Zaljubljena golobčka sta se pred tedni fotografirala tudi na jahti, med poležavanjem na palubi sta pozirala in se, sodeč po nasmehu, zelo zabavala.

Veliko sledilcev jima je v komentarjih zaželelo srečo, s to fotografijo pa je Kaja dokončno potrdila govorice, da sta skupaj.

Kaja je pred časom objavila risbo, na kateri so trije liki, ki predstavljajo njo, Vrsaljka in otroka, hčerko Viktorijo, na fotografiji je označila tudi nogometaša, ki je pred kratkim spet aktiviral svoj instagramovski profil.

Po poroki Dominika Livakovića so se pojavile govorice, da sta si lepa Kaja in Vrsaljko že izmenjala zakonske zaobljube, saj na fotografijah vidimo, da oba na desni roki nosita prstan. Družinica živi v Madridu, kjer on igra za Atletico

Vrsaljko je govorice o ločitvi od žene Matee sprožil lani, ko je z Instagrama izbrisal njune skupne fotografije, nato pa se v javnosti začel pojavljati brez poročnega prstana.

Matea je bila njegova prva velika ljubezen in skupaj sta bila od srednje šole, poročila sta se leta 2017, po devetih letih razmerja. V začetku junija 2018 se jima je rodil sin Bruno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta