(FOTO) Konec ugibanj: Domen Valič jasno povedal, koga ljubi

A.L.
11.05.2023 10:18

"Če že hočete nalepko napopat name, pol sem straight, ko premica. Ljubezen pa je lepa, ne glede na to, kam te pelje."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Priljubljeni slovenski igralec in voditelj Domen Valič je glede svojega ljubezenskega življenja precej skrivnosten, javnost je bila le redko seznanjena s tem, kdo je njegova srčna izbranka. Tokrat je postavni igralec razkril, da je zaradi intervjuja za Nedelo, v katerem se je dotaknil različnih tem, med drugim tudi, zakaj slovenska komercialna produkcija LGBT+ vsebine obravnava tako površno, dobil na Instagramu vprašanje, ali je gej.

Igralec se je na vprašanje odzval in zapisal: "Če že hočete nalepko napopat name, pol sem straight, ko premica. Ljubezen pa je lepa, ne glede na to, kam te pelje."

Sicer je o njegovih ljubezenskih razmerjih, kot rečeno, znanega le malo. Pred leti je bil v zvezi s plesalko Niko Horvat, razšla sta se poleti leta 2017. Vse od takrat ni jasno, ali je Domen Valič samski ali zaseden. Vmes so mu pripisovali tudi razmerje s celjsko fotografinjo Uršo Premik, a sta oba večkrat zagotovila, da sta le odlična prijatelja, skupaj se večkrat odpravita tudi na potovanja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta