(FOTO) Kakšno darilo! Catherine Zeta Jones 80 let Michaela Douglasa počastila s fotografijo, na kateri ne nosi oblačil

D.Ži
26.09.2024 13:15

"Po več kot 25 letih skupnih rojstnih dni z možem mi zmanjkuje idej za darila," pravi hollywoodska zvezdnica, ki rojstni dan praznuje na isti dan kot Michael.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones ostajata sanjski hollywoodski par. 
Profimedia

Michael Douglas je praznoval 80. rojstni dan, na isti dan, 25. septembra, pa se je rodila tudi njegova žena, igralka Catherine Zeta-Jones, ki je dopolnila 55 let. Na veselje oboževalcev je igralka svojemu možu za rojstni dan čestitala na nenavaden način. Na svojem Instagramu je namreč objavila črno-belo fotografijo iz mlajših dni, na kateri pozira popolnoma gola.

"Zmanjkuje mi idej za darila"

"V rojstnodnevni obleki! Po več kot 25 letih skupnih rojstnih dni z možem mi zmanjkuje idej za darila. To darilo je možnost dve, žogice za golf so možnost ena, seveda," je pripisala fotografiji, na kateri pozira v kopalnici pred ogledalom.

Pred tem je delila njuno skupno fotografijo, na kateri igralec poljublja Catherine na lice. "Vse najboljše Michaelu in meni. Takšna sva bila na najin rojstni dan pred 25 leti. Ljubim te z vsem srcem," je zapisala.

V zakonu sta se jima rodila sin in hčerka

Letos praznujeta 24 let srečnega zakona. Njuna ljubezenska zgodba se je začela na filmskem festivalu v Franciji. Poročila sta se novembra 2000 v hotelu Plaza v New Yorku. Njuno razkošno poroko, ki so se je udeležili številni znani igralci, politiki in celo pripadniki britanskega plemstva, so razglasili za poroko leta.

Par ima skupaj dva otroka, 24-letnega Dylana in 21-letno Carys.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta