(FOTO) Hči Kurta Cobaina je praznovala 30. rojstni dan: Presenečeni boste, kako je videti danes

D.Ži
25.08.2022 09:35

Bila je prepričana, da toliko let sploh ne bo dočakala. Za njo je travmatična mladost, polna osebnih bitk.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kurt Cobain, Courtney Love in mala Frances Bean leta 1993
Profimedia

Hči nepozabnega pevca Nirvane Kurta Cobaina je dopolnila 30 let in ob tej priložnosti se je v objavi na Instagramu razpisala o svoji obsmrtni izkušnji.

"30! Uspelo mi je! Odkrito povedano, 20-letna Frances ni bila prepričana, da se bo to zgodilo. Takrat je notranji občutek globokega samoprezira, ki so ga povzročili negotovost, destruktivni mehanizmi obvladovanja in več travm, kot so moje telo in možgani lahko prenesli, vplival na to, kako sem videla sebe in svet - skozi lečo zamere, da sem imela v življenju toliko kaosa in bolečine, povezane z žalostjo, ki se je zdela neizogibna," je svojo objavo začela Frances Bean Cobain.

Profimedia

"Incident na letalu, ki me je pripeljal blizu smrti, je ironično dogodek, ki me je katapultiral v preživetje, za kar sem izjemno hvaležna. Vesela sem, da sem dokazala, da sem se motila in da sem našla načine, kako bolečino spremeniti v znanje, " je nadaljevala umetnica in manekenka.

"Ko vstopam v novo desetletje, upam, da bom ostala mehka, ne glede na to, kako težak bo postal svet, uživala bom v trenutku s spoštovanjem in ljudi, ki jih imam rada, bom zasipala z več hvaležnosti, kot bi jo lahko izrazila z besedami, in se še naprej učila, zato se moja rast ne bo nikoli ustavila. Vesela sem, da sem tukaj, in vesela sem, da ste tukaj," je zaključila Frances.

Frances je bila stara le eno leto, ko je njen oče leta 1994 naredil samomor, večji del življenja se je borila z zlorabo drog in duševnimi težavami.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta