(FOTO) Srbska lepotica živi v Indiji življenje kot iz sanj: Tam je prava zvezda, ki ji sledijo milijoni

D.Ži
18.08.2022 10:11

Začetek je bil težek, a bilo je vredno. Nekdanja srbska manekenka je svojega sanjskega princa našla daleč stran od doma.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja srbska manekenka Nataša Stanković morda ni tako zelo znana v svoji domovini, se pa lahko pohvali z zavidljivim uspehom v tujini. Uspelo ji je namreč ... v Bollywoodu.

Danes 30-letna Nataša, po rodu iz Požarevca, je svojo kariero začela v svetu mode, leta 2013 pa je odigrala svojo prvo vlogo v bollywoodski drami "Satyagraha", ki je pomenila začetek njenega uspeha. Sodelovala je tudi v indijskem resničnostnem šovu "Big Boss" kot tudi v tamkajšnji različici oddaje Zvezde plešejo. Na Instagramu ji sledi 3,5 milijona ljudi, številka iz dneva v dan raste.

"Ko sem prišla v Indijo, sploh nisem znala angleško. Delala sem z rokami in nogami. Na srečo sem imela dobre sostanovalce, ki so mi vedno stali ob strani. Takrat nisem imela izkušenj, danes pa je zgodba drugačna. Kakšnih pet mesecev je trajalo, da sem se sploh začela pogovarjati z ljudmi, hindujščina je prišla šele kasneje," je nekoč povedala za TV Prva.

Nataša je tudi ljubezen našla v daljni Indiji. Najprej je hodila z igralskim kolegom Alijem Gonijem, nato pa začela razmerje s priljubljenim športnikom, igralcem kriketa Hardikom Pandyo, s katerim se je leta 2020 zaročila in kmalu poročila. Paru se je rodil sin Agastjo, na družbenih omrežjih pa rada deli utrinke iz svojega zasebnega življenja, ki ji ga danes mnogi zavidajo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta