(FOTO) Bila je seks simbol 80-ih, zdaj se bo poročila s svojo čedno punco. In res sta čudovit parček!

D.Ži
22.06.2022 09:05

Samantha Fox in Linda Olsen sta zaradi pandemije priprave na svoj najlepši dan morali preložiti, zdaj je čas očitno končno pravi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka Samantha Fox in njena partnerka Linda Olsen se bosta končno poročili v Essexu, potem ko sta morali zaradi koronskih razmer vesel dogodek leta 2020 preložiti za nedoločen čas.

Profimedia

Pred mesecem dni je Linda na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, na kateri z nasmehom na obrazu pozira v poročnem salonu. Po dolgem iskanju ji je uspelo najti popolno obleko za svoj dan najlepših sanj.

"Najin veliki dan se bliža," je dodala v opisu.

Sledilci so jo zasuli s prijaznimi besedami podpore in čestitkami. "Prelepa boš", "Komaj čakam, tako sem navdušena", "Končno", "Čestitam", "Najlepša nevesta boš " so le nekateri navdušeni odzivi.

Vir iz prijateljskega kroga bodočih nevest je za Daily Mail Online povedal: "Komaj čakata ta dan."

Fox je od leta 2016 v zvezi z Norvežanko, mamo dveh sinov, o kateri je znanega zelo malo, pevka je poudarila, da je vesela, da njena draga ne prihaja iz sveta šovbiznisa. Zaročili sta se marca 2020.

Samantha je v 80. letih osvojila svet s svojo glasbo, pa tudi z zelo seksi podobo, oboževali so jo milijoni po svetu.

Čez noč je postala senzacija, potem ko je za britanski tabloid The Sun kot 16-letnica pozirala zgoraj brez. Bila je najmlajša lepotica, ki se ji je uspelo pojaviti na naslovnici in je kmalu prevzela naziv najbolj priljubljenega pin-up dekleta tistega obdobja.

Ko je s svojim seksapilom osvojila svet, je pokazala tudi svoj pevski talent. Leta 1986 je izdala svoj debitantski singel "Touch Me", ki je zasedel prvo mesto na glasbenih lestvicah in v 17 državah. Priljubljene so bile tudi njene pesmi "Naughty Girls" in "I Wanna Have Some Fun", leta 1988 pa je bila nominirana za brita v kategoriji najboljših ženskih izvajalk.

Profimedia

Samantha se je med gradnjo svoje pevske kariere odločila manekensko kariero zanemariti. Še nekajkrat se je pojavila v tabloidu The Sun, a ob posebnih priložnostih, tudi ko je praznovala 25. obletnico kariere, nato je spet pokazala svoje oprsje in razveselila oboževalce. Sredi 90-ih je pozirala za revijo Playboy.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta