Mlado punco je zvezdnik osvojil, ko ji je predaval, vse prejšnje pa je prevaral. Pravi, da je odvisen od spolnosti

D.Ži
16.06.2022 11:30

James Franco in Isabel Pakzad te dni uživata na Sardiniji. Kot kaže, je lepotici uspelo ukrotiti nenasitnega lovca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Svoj čas precej priljubljeni hollywoodski igralec James Franco te dni uživa ob bazenu na Sardiniji s svojo 15 let mlajšo punco, prav tako igralko Isabel Pakzad.

Profimedia

James se je soncu nastavljal v rdečih kopalkah, Isabel pa je pokazala svojo zapeljivo postavo v dvodelnih rožnatih. Sodeč po zagorelosti sta na počitnicah že kar nekaj časa.

Profimedia

Isabel in James sta skupaj od leta 2017 in se zelo redko skupaj pojavljata v javnosti. Ni znano, kako sta se zaljubila, je pa James bil eden od predavateljev na univerzi v Južni Karolini, ki jo je obiskovala.

Profimedia

Oboževalci že nekaj časa ugibajo, ali bosta nekoč skupaj stopila pred oltar. Glede na to, da je James star 41 let, obstaja velika verjetnost, da bo prej ali slej pokleknil in jo zasnubil. Poročni zvonovi zaenkrat še molčijo, priznati pa je treba, da sta res čeden parček.

Profimedia

James je nekoč razkril, da je varal vse dekleta pred Isabel, in priznal, da je spal tudi s študentkami svoje igralske šole. Razuzdano življenje je nato pripisal bitki z odvisnostjo od spolnosti.

Profimedia

"Bilo je narobe in zdaj to vem. Takrat se mi je zdelo, da je v redu, ko se dve odrasli osebi strinjata z razmerjem, toda ko sem se pogovarjal z drugimi ljudmi in profesorji, sem ugotovil, da to ni bilo kul," je komentiral svoje vedenje za podcast The Jess Cagle.

Profimedia
Profimedia

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta