Filmska lepotica je razkrila, kateri igralec se najbolje poljublja: "Bil je fantastičen!"

D.Ži
27.01.2023 09:52

Margot Robbie je pred kamerami poljubila že kar nekaj velikih hollywoodskih osvajalcev, a eden se je odrezal še posebej prepričljivo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ena najbolj iskanih in najlepših hollywoodskih igralk Margot Robbie je v zadnjem intervjuju razkrila, kdo se med njenimi igralskimi kolegi najbolje poljublja.

Margot Robbie in Max Irons leta 2018 v filmu Terminal.
Profimedia

Margot je namreč posnela več vročih prizorov s priljubljenimi igralci, med drugim tudi nepozaben prizor z Leonardom DiCapriem v filmu Volk z Wall Streeta. Z Willom Smithom se je poljubljala v filmu Fokus, v nagrajenem filmu Jaz, Tonya pa si je nežnosti izmenjevala s Sebastianom Stanom.

Margot Robbie in Max Irons leta 2018 v filmu Terminal.
Profimedia

Zadnje čase se vse več govori o njenem poljubu z Bradom Pittom v filmu Babylon, a po Margotinem mnenju se en igralec bolje poljublja od vseh naštetih hollywoodskih lepotcev.

"Najboljši je Max Irons, s katerim sem igrala v filmu Terminal. Spomnim se, kako sem vmes pomislila, da je fantastičen," je priznala Margot.

Igralka je nedavno razkrila tudi, da njen mlajši brat kar tri mesece ni želel govoriti z njo zaradi spolnega prizora, ki ga je odigrala z DiCapriom v Volku z Wall Streeta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta