Po objavi pretresljivih fotografij, na katerih je bila videti zelo slabo, se je zvezdnica vrnila na rdečo preprogo

D.Ži
29.09.2022 11:02

Kakor koli nas s svojo na novo obujeno atraktivno podobo prepričuje, da je z njo spet vse v redu, je povsem jasno, da ima Cara Delevingne v svojem zasebnem življenju hude težave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Cara Delevingne je blestela na rdeči preprogi dogodka "Cara Loves Karl" v Parizu. Po nedavnem incidentu na letališču se je zvezdnica odločila pozabiti na škandal in se obnašati, kot da se ni nič zgodilo. Nasmejana je pozirala pred kamerami in bila videti dobro kot že dolgo ne.

Oblekla je sivo jakno-obleko z globokim izrezom in prepletenimi trakovi okoli vratu. Okoli pasu je nosila črn pas, s katerim je zategnila obleko in na ta način poudarila svojo manekensko postavo. Opravo je uskladila s črnimi škornji z visoko peto, rdečo šminko na ustnicah in nagajivo valovitimi lasmi.

Profimedia

Do incidenta, o katerem so poročali mediji širom sveta, je prišlo na letališču Van Nuys, od koder bi morala odpotovati z zasebnim letalom reperja Jay-Z-ja.

 
Profimedia

Tisti, ki so jo tam srečali v živo, poročajo, da na trenutke ni mogla nadzorovati svojih gibov, mobilni telefon ji je padel iz rok, po letaliških hodnikih pa je hodila bosa. Videti je bila zelo živčna in nemirna.

Profimedia

Anonimni vir je za Daily Mail potrdil, da se je Cara vkrcala na letalo, a se po 45 minutah izkrcala, točen razlog za to ni znan. Ko je izstopila iz letala, je živčno kadila. V tem času se je njen pomočnik pogovarjal z letališkim osebjem in na koncu so njene kovčke odstranili z letala in jih vrnili v kombi, s katerim je prispela. Od takrat so tuji mediji poročali, da njena družina razmišlja o intervenciji v njeno življenje. Njeno dobro prijateljico Margot Robbie so posneli, ko je vidno razburjena in v solzah zapuščala Carin dom.

Cara je bila poleg manekenske kariere uspešna tudi v filmski industriji in se večkrat pojavila na velikih platnih, oblikovala je lastno kolekcijo torbic v koprodukciji z znamko Mulberry, napisala je roman in s sestrama lansirala znamko penine.

Kljub velikim uspehom in dosežkom so njeno kariero zaznamovali škandali. Že leta se šepeta, da Cara, ki so jo prijatelji opisali kot žensko, ki živi za zabavo, uživa droge, sama pa je priznala, da se spopada z depresijo. Razkrila je, da je na vrhuncu slave razmišljala celo o samomoru.

Profimedia

Preden je prodrla na sceno, igralkino otroštvo ni bilo lahko. Njena mati, prijateljsko povezana z britanskimi plemiškimi krogi, se je dolgo borila z odvisnostjo od heroina in bipolarno motnjo. Cara, ki se identificira kot panseksualka, je tudi povedala, da se je leta ukvarjala s svojo spolnostjo, zaradi česar je že od 15. leta imela težave z duševnim zdravjem, kasneje pa je razkrila, da se je kot najstnica samopoškodovala.

"Prehitro odrasteš, ko vzgajaš svoje starše. Moja mama je neverjetno močna oseba z ogromnim srcem in jo obožujem. Vsak ima nekaj, skozi kar se mora prebiti. Moje življenje je bilo zelo stresno, saj je bilo veliko kaosa – nisem bila prepričana, ali so ljudje dobri ali ne," je pred nekaj leti povedala za Harper's Bazaar.

 
Profimedia

Njeno današnje stanje ne skrbi le družine, ampak tudi prijatelje in številne oboževalce, ki ne morejo verjeti, kaj se ji dogaja.

"Vsi smo neverjetno zaskrbljeni. Situacija se je razvijala več tednov in Carina družina je vpletena," je za The Sun povedal njen tesen prijatelj.

V nedavnem intervjuju za revijo Stylist je Cara priznala, da si nikoli ni mislila, da bo dočakala 30 let.

"Iskreno povedano, nisem si mislila, da bom živa pri teh letih. Komaj sem čakala, da dopolnim 30 let, ker so dvajseta prekleto težka. Pravzaprav si še vedno najstnik, vendar moraš biti odrasel in vsi ti pravijo, da je to najboljši čas v življenju," je takrat rekla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta