Erter Pust je zelo vesela, da ji njene sobne rastline lepo uspevajo

Njena.si
07.10.2024 13:00

Voditeljica ima doma in v službi pravo zeleno oazo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Erter Pust
Arhiv Lady

Televizijska voditeljica Erter Pust obožuje sobne rastline. Ljubezen do njih je odkrila med pandemijo, ko je živela med terensko zelo stresnim delom – imela je lahko tudi do 40 vklopov v živo v enem mesecu – in vlogo mame in učiteljice doma. Zato se je začela umirjati z rastlinami. Vse je dobila. Najprej od sodelavcev, nato pa še od mame, none, sosede, zato se je odločila poskusiti.

(VIDEO) Nekaj je šlo zelo narobe: Čedna voditeljica TV Slovenija pokazala svoja bosa stopala

"Pred tem se mi je vsaka lončnica posušila ali zgnila. Z malo površnega branja in nasvetov različnih poznavalcev pa tudi družbenih omrežij sem začela vzgajati te različne sobne rastline in se vanje zaljubila. Danes so že prave lepotice, moja pisarna pa je zelena. Svojo zbirko poskušam zdaj ustvariti tudi doma: imam viseče rastline, visoke lončnice, orhideje, kaktuse, na balkonu začimbe in oljko, skratka vsega malo," pripoveduje Erter.

Nuša Lesar razkrila, da se že vse življenje sooča z motnjo, ki prizadene od 5 do 10 odstotkov svetovnega prebivalstva

Ljubezen do rastlinja je prenesla tudi na hčerki, ki zatrjujeta, da je njihov dom veliko lepši kot prej. Voditeljica pa je ambiciozna tudi za naprej. "Še veliko rastlin bi si želela, naslednje na vrsti so mesojedke in bambusi pa kavovec s čudovitimi zelenimi listi. Še zmeraj pa rastlin ne kupujem, temveč se – tako pri rastlinah kot v vsakdanjem življenju – držim pravila: daruj in sprejmi v dar. To se vselej obrestuje."

* Objavljeno v reviji Lady, št. 39, 25. 9. 2024.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta