(FOTO) Presenečenje: Ta zelo znana Slovenka je tašča letošnjega zmagovalca šova Masterchef

A.L.
06.07.2024 08:18

Že med šovom je Luka večkrat ponosno omenil svojo partnerko Sarah, zdaj pa je znano tudi, kdo je njegova tašča.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tekmovalci letošnje sezone.
Pop Tv

Luka Pangos je zmagovalec letošnje jubilejne 10. sezone oddaje MasterChef Slovenije. Postavni Primorec, ki se je nekoč ukvarjal tudi z manekenstvom, je žirante in gledalce očaral že s prvimi krožniki, ki jih je dostavil tekom tekmovanja. Kmalu se je izkazalo, da je mojster prepletanja okusov in tehnik, postal pa je tudi ljubljenec gledalcev.

Že med šovom je Luka večkrat ponosno omenil svojo partnerko Sarah, v finalni oddaji pa ga je spodbujala celotna družina, tudi tašča. Izkazalo se je, da gre za priznano terapevtko Melito Kuhar.

Melita je univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka, ki je po ločitvi od moža ustanovila Svetovalnico, prostor, kjer svetuje partnerjem, zakoncem in družinam pri reševanju medsebojnih težav, vzgoji otrok, usmerjanju najstnikov in osebnostni rasti posameznikov. Je tudi avtorica petih knjig.

Melita Kuhar.
Robert Balen

Za Zurnal24 je o Luki povedala, da je "absolutno navdušena in ponosna".  Kot pravi, se ji zdi neverjetno, da se mlada generacija vrača na podeželje "in kaj vse se da tam narediti z nekimi idejami in voljo. Obožujem ju".

Na Facebooku pa je pred dnevi zapisala: "Družina smo in držimo skupaj ter se podpiramo, razumemo in imamo radi. Ponosna na tebe, dragi Luka Pangos, za zmago v Masterchefu in da sta s Sarah Kuhar korak bližje vajinim sanjam. Z mami Karmen Pangos vama hvaležno in srčno stojiva ob strani."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta