Popularno

Bolezen je prehuda: Slavna igralka bo morala prekiniti kariero, ne more več niti po stopnicah

D.Ži
14.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Žal, ne gre. Christina Applegate bo morala zaradi bolezni predčasno zaključiti igralsko kariero. Slavna ameriška igralka je v intervjuju za Variety razkrila, da bi lahko bila glavna vloga v Netflixovi uspešnici Dead to Me njen zadnji igralski angažma. Bitka z multiplo sklerozo ji jemlje preveč moči. 

Profimedia

"Jen Harding bo verjetno zadnji lik, ki ga igram. S to boleznijo ne vem, česa sem sposobna. Toda to je bilo darilo," je dejala Applegate, ki so ji bolezen diagnosticirali v začetku lanskega leta. 

Profimedia

50-letna igralka je dodala, da verjame, da ji je delo pri seriji pomagalo spoznati, koliko in kako je sposobna delati. Povedala je, da ji zaradi bolezni ustrezajo hladnejši prostori in da zagotovo ne more delati 18 ur na dan. Izjavila je tudi, da so bili ustvarjalka serije Liz Feldman in ostali člani ekipe med snemanjem zelo ljubeznivi do nje.

"Če bi jih poklicala zjutraj in rekla, 'fantje, ne morem po stopnicah', bi odgovorili, 'v redu, danes ne bomo snemali. Počeli bomo druge stvari'.  Netflix nam je celo dovolil nekajmesečni premor, da sem si lahko opomogla in se zdravila," je razkrila zvezdnica serije, ki že razmišlja o drugih možnostih dela v Hollywoodu.

Profimedia

Applegate je o svojih zdravstvenih težavah prvič spregovorila avgusta lani in na Twitterju objavila, da je bila to "čudna in težka pot".

Profimedia

V začetku tega meseca je objavila nekaj zapletov, ki jih je doživela zaradi multiple skleroze, vključno z nenadnim povečanjem telesne teže, pridobila je skoraj 20 kilogramov. "Ne morem hoditi brez palice. Tega ne bom nikoli sprejela. Jezna sem," je povedala za The New York Times.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?