Popularno

(FOTO) Pretresljivo: Atraktivna zvezdnica ene najbolj priljubljenih serij 90. letih lahko hodi le s pomočjo palice

D.Ži
03.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Christine Applegate se občinstvo še vedno najbolj spominja po vlogi uporne najstnice Kelly Bundy v seriji Družina za umret, ki ji je prinesla svetovno slavo v zgodnjih 90. letih. Tako v karieri kot v zasebnem življenju je imela veliko vzponov in padcev, nič kaj dobro ji ni šlo tudi po ločitvi od igralca Johnathona Schaecha.

Profimedia

Le nekaj mesecev po ločitvi je namreč zbolela za rakom na dojkah, lani, ob svojem 50. rojstnem dnevu, pa je razkrila, da je zbolela za multiplo sklerozo. Igralka se zadnje čase le redko pojavlja v javnosti, zdaj pa je na svojem Twitter profilu delila fotografijo petih različnih palic, ki jih namerava uporabiti na po njenem mnenju pomembnem dogodku. "Bliža se zame zelo pomemben dogodek. To bo moj prvi izlet, odkar so mi postavili diagnozo MS (multipla skleroza). Palice, ki mi pomagajo pri hoji, so del moje nove normalnosti," je zapisala Christina in oboževalcem sporočila, da bodo kmalu imeli priložnost videti, katero palico je izbrala.

V veliko oporo Christini je tudi njena kolegica iz filma "The cutest creature", Selma Blair, ki so ji leta 2018 diagnosticirali isto bolezen. Blair ji je obljubila, da bo vedno stala ob njej. "To je prvič, da me bo nekdo videl takšno, kot sem. Zredila sem se za 20 kilogramov in ne morem hoditi brez palice. Želim, da ljudje vedo, da se tega zelo zavedam," je povedala v intervjuju za The New York Times in dodala, da zdaj zna prepoznati nekatere znake bolezni, kot je izguba ravnotežja v plesnem prizoru, ki je bil posnet med prvo sezona serije "Dead to Me".

Profimedia

"Morala sem predelati izgubo tega dela sebe. To je vzelo čas. Želela bi, da bi bila pozorna že takrat, ampak, kdo sem jaz, da bi to vedela?" je pojasnila igralka.

Leta 2008 je Christina razkrila, da je zbolela za rakom dojke. Maligno tvorbo je premagala po dvojni mastektomiji. "Pozdravljeni prijatelji. Pred nekaj meseci so mi diagnosticirali multiplo sklerozo. Bilo je čudno potovanje. Vendar me podpirajo ljudje, ki jih poznam in trpijo za isto boleznijo. To je težko življenje. Toda, kot vsi vemo, moramo iti naprej. Razen, če nas kak **** ne ustavi," pravi. 

Zaradi zdravstvenega stanja je drastično spremenila življenjski slog in iz svoje prehrane črtala meso, poskuša se izogibati stresnim situacijam, v teh težkih časih pa ji je v največjo oporo mož Martyn LeNoble, s katerim imata hčerko Sadie Grace.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?