Popularno

(VIDEO) Rita Ora pokazala notranjost svoje 8,6 milijona evrov vredne vile, ki je nekoč imela zelo slavnega lastnika

D.Ži
25.10.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Glasbena zvezdnica Rita Ora je v svoj dom spustila kamere revije in portala Architectural Digest ter pokazala, kako je od znotraj videti njena 8,6 milijona evrov vredna hiša v Londonu.

Rita je lani kupila viktorijansko hišo s šestimi spalnicami. Zgrajena je bila leta 1877 in od takrat prestala različne prenove in prezidave.

Profimedia

"Zgrajena je bila v 19. stoletju in je bila prvotno v lasti ilustratorja Arthurja Rackhama, enega mojih najljubših umetnikov. Ustvaril je ilustracije za Alico v čudežni deželi, Rdečo kapico ... Hiša ima veliko dobre in ustvarjalne energije, ki jo potrebujem. To sem začutila takoj, ko sem vstopila," je povedala Rita.

Pevka je bralcem revije Architectural Digest omogočila pogled v notranjost svojega osupljivega doma z udobnim pohištvom, mirnim vrtom in zgodovinskimi detajli. Povedala je, da je bil glavni razlog za nakup hiše njen zgodovinski pomen, in dodala, da so jo vedno privlačili domovi s "starim duhom".

Profimedia

Ponosna na zgodovino nepremičnine je Rita pokazala okrašeno leseno predelno steno, ki ločuje jedilnico od dnevne sobe. Pravi, da je ta element v hiši, že odkar je bila zgrajena.

Profimedia

V videu vidimo tudi pevkino garderobo, v kateri eno steno zasedajo kape s senčniki in drage superge. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?