(VIDEO) Ptujski dobrodelnež svet spreminja z zamaški

Hojka Berlič Hojka Berlič
24.03.2019 05:08

Humanitarec Ignac Habjanič je tokrat pomagal družini pri poplačilu dela kupnine za nujno potrebni rabljen avtomobil. Tokrat se je ob odvozu zamaškov pridružil tudi glasbenik, kantavtor Vlado Kreslin, ki je o tem, kako se vse da, tudi zapel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z zbranimi zamaški je Habjanič tokrat nekoliko olajšal življenje družini Urlep.
Hojka Berlič

"Gospod Habjanič, ki zbira in prodaja plastične zamaške v dobrodelne namene, je z veseljem tudi nam priskočil na pomoč. Bili smo izjemno veseli, saj smo resnično hvaležni za vsak prispevek. Denar bomo porabili za poplačilo kredita," je minuli ponedeljek, ko so iz skladišča, kjer ptujski humanitarec Ignac Habjanič kopiči zamaške, odpeljali novo pošiljko, povedala Maja Urlep iz Maribora. Ona in brat dvojček Gregor sta se pred dvajsetimi leti rodila dva meseca prezgodaj, Maja, sedaj študentka predšolske vzgoje v Mariboru, ni utrpela nobenih posledic, zato pa Gregor močne krvavitve v možgane. Sicer dobrovoljni fant, ki ga zanimajo filmi in avtomobili, je zaradi cerebralne paralize za vse življenje prikovan na invalidski voziček.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta