V OMV Slovenija izbrali najboljšega prodajalca leta 2018

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
19.02.2019 15:28
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zaposlitev na bencinskem servisu OMV je odličen začetek samostojne karierne poti.
Omv Slovenija

Družba OMV Slovenija z vzpostavljenima sistemoma zaposlovanja in vodenja novih zaposlenih na bencinskih servisih ponuja odlične možnosti za začetek in razvoj karierne poti mladih. Zaposleni, ki so svojo kariero pričeli kot prodajalci na bencinskih servisih OMV, imajo možnost napredovati do mesta poslovodje oziroma partnerja upravljavca bencinskega servisa, saj v OMV Slovenija veliko pozornosti posvečajo razvoju lastnega kadra. V ta namen večkrat letno organizirajo izobraževanja s strokovnjaki iz področij prodajnih in komunikacijskih veščin ter motivacije, poleg tega pa so zaposleni vključeni tudi v interna tekmovanja oziroma aktivnosti, ki spodbujajo njihovo delovno uspešnost. Na letni ravni poteka tudi tekmovanje za izbor najboljšega prodajalca na bencinskih servisih OMV, poimenovano »Znanje naj bo vrednota«.

 Zaposlitev na bencinskih servisih OMV Slovenija mladi prepoznavajo kot priložnost za začetek in razvoj svoje karierne poti.

Z omenjenim tekmovanjem, v katerem je v letu 2018 sodelovalo več kot 120 zaposlenih, želi vodstvo družbe OMV Slovenija povečati njihovo znanje, motiviranost in pripadnost. Zavedajo se namreč, da zaposleni nosijo veliko odgovornost, saj morajo ob širokemu naboru izdelkov in storitev, ki jih ponujajo, gostu vsakič zagotoviti nakupno izkušnjo, ki bo presegla njegova pričakovanja, ter ga s tem spodbuditi k ponovnemu obisku. Tekmovalce je zato komisija ocenjevala skozi oči kupca, ključni kriteriji pa so bili komunikacijske veščine, sposobnost zaključevanja prodaje, moštveni duh ter prijaznost.

Sistematično uvajanje novo zaposlenih, visoka mera opolnomočenosti in možnost napredovanja so glavne prednosti za obstoječe in potencialne zaposlene.
Direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar vsako leto najboljšim preda diplomo. 
Omv Slovenija
V tekmovanju Znanje naj bo vrednota je v letu 2018 sodelovalo več kot 120 zaposlenih. 
Omv Slovenija
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.