V Občini Rače - Fram nova direktorica Karmen Kotnik

BARB
19.02.2023 05:30

Kotnikova izhaja iz Hotinje vasi, a že več kot deset let živi v Račah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Karmen Kotnik je nova direktorica občinske uprave v občini Rače - Fram.      
Barbara Bradač

Občina Rače-Fram ima novo direktorico občinske uprave. Po dveh letih se je z delovnega mesta poslovila Tanja Vindiš Furman, ki je pred tem tri mandate vodila Javni medobčinski stanovanjski sklad (JMSS) Maribor. Na občini so januarja izpeljali postopke in izbrali Karmen Kotnik, univerzitetno diplomirano pravnico z opravljenim znanstvenim magisterijem iz delovnega prava in prava socialne varnosti ter družinsko mediatorko. Službeno pot je začela kot pripravnica v Varni hiši Maribor ter jo nadaljevala kot pravnica na Centru za socialno delo. Dragocene delovne izkušnje si je pridobila, ko je prevzela vodenje občinske uprave Občine Pesnica, funkcijo direktorice je opravljala dva mandata. Karmen Kotnik je nazadnje skoraj dve leti delala v svoji pravni pisarni v Račah. Izhaja iz Hotinje vasi, a že več kot deset let živi v Račah.

Kotnikova 20 let dela v pravu, v javni upravi, v zasebnem sektorju, z državnimi in lokalnimi institucijami, ministrstvi, centri za socialno delo, upravnimi enotami, sodišči, notarji, inšpekcijami, zavodi, društvi in raznimi drugimi službami. Ima izkušnje tako na strani delavca kot na strani delodajalca. Prav tako ima dvajsetletne izkušnje z vsemi vrstami pogodb, javnimi razpisi, delovnopravnimi postopki, upravnimi in sodnimi postopki, inšpekcijskimi postopki, pritožbami, dopisi, reševanji zapletenih pravnih situacij ter pri pomoči otrokom in družinam. ​

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta