Lesena hišica z domačimi dobrotami, plačilo pa na zaupanje

APA
11.04.2021 05:00
V leseni hišici z velikim rumenim napisom se skrivajo domače dobrote. Kocbekovi so se odločili, da bodo omogočili brezstični prevzem domačih izdelkov in njihovo plačilo na zaupanje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Hiška za prodajo domačih izdelkov v Spodnji Voličini vabi domačine in druge mimoidoče.
Špela Lunežnik

Sveža domača jajca, krompir, fižol, orehova jedrca, zelenjava in še marsikaj domačega se skriva v leseni hišici z velikim rumenim napisom, ki z brega ob glavni cesti v Spodnji Voličini, v bližini pokopališča, vabi k obisku. 

"Naše izdelke so sokrajani, znanci in tudi mimovozeči od drugod dobro sprejeli," razloži Jožica Kocbek, ki skrbi, da je hiška zmeraj dobro založena, in zagotavlja, da so vsi izdelki zares domači in pridelani s skrbno roko. Kocbekovi so prepričani, da se ljudje vedno bolj zavedamo pomena uživanja doma pridelane hrane. Po dogovoru vam želene izdelke tudi posebej pripravijo.

"Regrat, ki je trenutno zelo aktualen, nabiramo le po predhodnem naročilu, da je zares svež. Naša hiška je prej služila prodaji pečenega kostanja. Časi, v katerih smo, pa so nas spodbudili, da smo se tudi mi odločili ponuditi domače izdelke in zaupati našim obiskovalcem." Domača kmetija je sicer v rokah sina Mateja, ukvarjajo pa se s poljedelstvom, imajo več kokoši nesnic in prašiče. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta