Znana najboljša enajsterica prve lige in najboljši posamezniki, med izbranimi ni nogometašev Maribora

M. D.
22.05.2021 17:30
Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je objavil najboljšo enajsterico prve lige ter imena najboljšega nogometaša, trenerja in mladega nogometaša državnega prvenstva.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Najboljša enajsterica prve lige za sezono 2020/2021. (foto: Spins)
Spins

V najboljšo enajsterico SPINS XI so se uvrstili štirje nogometaši Domžale, trije muraši, dva nogometaša Brava in po en iz Olimpije in Koper. Nagrade najboljšim nogometašem in trenerju sezone bodo podeljene v sklopu tekem zadnjega kroga prve lige. Med najboljšimi ni nogometašev Maribora. 

To je bil sedemnajst izbir najboljših nogometašev in trenerja v slovenski nogometni ligi, ki ga izvaja SPINS. V glasovanje so bili preko spletne platforme vključeni vsi nogometaši prve lige, več kot 800 nogometnih trenerjev, preko 50 novinarjev športnih redakcij večjih medijskih hiš in več kot 6400 navijačev. Za najboljše je bilo skupaj oddanih kar 7042 glasov.

Najboljša enajsterica prve lige za sezono 2020/2021. (foto: Spins)
Spins

Za najboljšega nogometaša je bil drugič po sezoni 2017/2018 izbran igralec Domžal Senijad Ibričić. Za najboljšega mladega nogometaša prve je bil izbran nogometaš OlimpijeTimi Max Elšnik. Najboljši trener prve lige je Dejan Djuranović iz Domžal.

Najboljši nogometaš, mladi nogometaš in trener prve lige. (foto: Spins)
Spins
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta