(VOX POPULI) Jakirović ni več trener Mariborčanov, tako pa bi klub po izpadu iz Evrope moral reagirati po vašem mnenju ...

30.08.2020 09:22
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sergej Jakirović 
Andrej Petelinšek

Ali bi po izpadu iz kvalifikacij za evropsko ligo proti na papirju lahkemu nasprotniku morali pri NK Maribor zamenjati trenerja, smo vas v anketi Vox populi na spletni strani Večera vprašali v začetku vikenda in da bi moral biti takoj zamenjan trener, vas je odgovorilo 38 odstotkov.
Iz Ljudskega vrta so v soboto res sporočili, da so se s Sergejem Jakirovićem, ki je mariborske nogometaše začel voditi letos, v začetku koronadobe, razšli. No, ljudski glas iz Večerove ankete pa pravi, da bi morala oditi oba, trener in športni direktor. To vas misli 20 odstotkov. Da so za ekspresni konec evropskih tekem vijoličastih najbolj odgovorni nogometaši, po drugi strani pravi 34 odstotkov anketiranih. Samo 8 odstotkov pa, da spremembe niso potrebne. Odgovorila sta v tej anketi skupno 902 glasovalca. 
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta