Po remiju Olimpije z Domžalami menjava na trenerski klopi zeleno-belih. Se vrača legendarni Hrvat?

M.D.
20.03.2022 19:40

Dino Skender je drugič postal bivši trener Olimpije, so po remiju z Domžalami in obisku Green Dragonsov na hodnikih stadiona sporočili iz ljubljanskega kluba. Delo poroča, da bo zmaje v zaključku sezone vodil Robert Prosinečki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V drugem obdobju pri Olimpiji je Dino Skender na sedemnajstih tekmah osvojil sedem zmag ter po petkrat izgubil in remiziral.
Robert Balen

"Potem ko se je Olimpija na tekmi 28. kroga Prve lige Telemach z Domžalami razšla z neodločenim rezultatom in je niz brez zmag povečala na tri obračune, je vodstvo kluba sprejelo odločitev o menjavi na trenerski klopi. Dino Skender z današnjim dnem dalje ni več trener članskega moštva Olimpije. Vodstvo ljubljanskega kluba je odločitev sprejelo po tehtnem in temeljitem premisleku. Ter ob močno prisotnem prepričanju, da je v tem trenutku to najboljša možna poteza za Olimpijo," so manj kot štiri ure po tekmi z Domžalami sporočili iz Olimpije.

Pri zeleno-belih napovedujejo, da bodo kmalu javnosti sporočili ime novega trenerja. Časnik Delo poroča, da bi se lahko v Ljubljano po devetnajstih letih vrnil Robert Prosinečki, ki je v izdihljajih kariere eno sezono nosil zeleno-beli dres, nazadnje pa je kot trener deloval v Turčiji. 

Da z Dinom Skenderjem niso zadovoljni, so znova jasno sporočili navijači Olimpije, ki so med tekmo z Domžalami vzklikali: "Skender, adijo!". Po remiju z 1:1, zadela sta Mario Kvesić in Mitja Ilešič, so predstavniki navijaške skupine Green Dragons, ki so na zadnji domači tekmi zapustili severno tribuno v 85. minuti, skušali stopiti v stik s trenerjem na hodnikih Stožic. 

V drugem obdobju pri Olimpiji je Dino Skender na sedemnajstih tekmah osvojil sedem zmag ter po petkrat izgubil in remiziral.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta