(FOTO) Nogometaši Maribora v Turčiji presenetili soigralca v izolaciji, ki praznuje 43 let

M.D.
28.01.2021 14:00
Vratar Maribora Jasmin Handanović je 43. rojstni dan dočakal v izolaciji v hotelski sobi v Beleku, kjer so 15-kratni državni prvaki na pripravah pred nadaljevanjem sezone.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jasmin Handanović je 43. rojstni dan dočakal v izolaciji. V Turčiji so ga pred hotelsko sobo s pesmijo in torto razveselili sogiralci. 
Gregor Wernig

Izkušeni nogometaš si bo praznovanje 43. rojstnega dne zagotovo zapomnil. Ne le po tem, da ga zaradi okužbe s koronavirusom preživlja v izolaciji, temveč tudi zaradi presenečenja sogiralcev. Kapetan Marcos Tavares in soigralci so se s torto odpravili do zelenice pred hotelsko sobo, v kateri je od 22. januarja Jasmin Handanović, in mu zapeli ter voščili za rojstni dan. 

Jasmin Handanović je 43. rojstni dan dočakal v izolaciji. V Turčiji so ga pred hotelsko sobo s pesmijo in torto razveselili sogiralci. 
Gregor Wernig

Lepo gesto je v objektiv ujel klubski fotograf Gregor Wernig, posnetek dogajanja je na svojem Instagram profilu zabeležil tudi kapetan Tavares, ki je v posnetku večkrat dejal "Gigi, Gigi". Za Ljubljančana, ki je v Maribor prišel leta 2011, je uporabil vzdevek legendarnega italijanskega vratarja Gianluigija Buffona, ki se pravtako je rodil 28. januarja 1978.

Gregor Wernig

V osamitvi je v Turčiji ob Handanoviču še njegov cimer Jasmin Mešanović. Med igralci Maribora sta bila kmalu za Handanovićem na testu za covid-19 pozitivna tudi Jan Mlakar in Andrej Kotnik, dodatne težave pa so vijoličastim povzročile okužbe znotraj strokovnega štaba. Pozitivne izvide so imeli tudi Mauro Camoranesi, pomočnik trenerja Saša Gajser in kondicijski trener Fernando Daniel Nowicki, v izolaciji sta tudi Andres Yllana ter Miguel Enrique Albino.

Ker je bil že pred letom v Turčijo na testu pozitiven trener vratarjev Mitja Pirih, je Handanović v pripravljalni bazi kratek čas opravljal tudi njegovo vlogo. 

V Beleku se bodo vijoličasti danes ob 15.30 pomerili z ukrajinsko ekipo Kolos. To bo druga tekma Maribora na pripravah v Turčiji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta