(FOTO) Mauro Camoranesi blizu Maribora: Na vprašanja o svoji prihodnosti odgovoril ...

Miha Dajčman Miha Dajčman
02.09.2020 18:50

Nogometaši sežanskega Tabora so danes v Slovenski Bistrici na tekmi prvega kroga slovenskega pokala gostitelje premagali z 2:1. Na klopi Kraševcev je bil tudi danes Mauro Camoranesi, ki je po pisanju slovenskih športnih medijev blizu prevzema trenerskega mesta v Mariboru.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mauro Camoranesi je danes Tabor Sežano vodil na tekmi v Slovenski Bistrici. Pogodba s Kraševci, v kateri je zapisana tudi odškodnina za njegov odhod, ga veže do konca junija prihodnje leto.
Andrej Petelinšek

Ugibanj, kdo bo novi trener Maribora, še ni konec. Mauro Camoranesi po tekmi Tabora v Slovenski Bistrici, le nekaj kilometrov od Maribora s katerim ga povezujejo, ni odgovarjal na vprašanje v zvezi z vijoličastimi. Da bo tako, nam je pred srečanjem z Argentincem italijanskih korenin dal vedeti direktor kluba iz Sežane Davor Škerjanc, ob prihodu trenerja Tabora pred novinarje pa je piarovec kluba in prevajalec še enkrat poudaril, da bo svetovni prvak z Italijo leta 2006 odgovarjal le na vprašanja o pokalni tekmi. "Imam veljavno pogodbo," je na eno od vprašanj o njegovi prihodnosti v Sežani le odgovoril Argentinec, nato pa se odpravil v smeri klubskega avtobusa.

Andrej Petelinšek
Bil je član zadnje zlate reprezentance Italije, ki je leta 2006 v Nemčiji osvojila naslov svetovnih prvakov.
Reuters
Osem let je nosil dres Juventusa (levo).
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta