(AVDIO) Večerov podkast o nogometu Polcajt: Od Rige do Slivnice

ŠR
13.06.2019 15:12

V Polcajtu debata teče o igrah slovenske nogometne reprezentance, začetku priprav Maribora na novo sezono in slavju NK Slivnica v zadnji ligi, 2. ligi Medobčinske nogometne zveze Maribor (MNZ Maribor).

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večer

Kliknite na ikono in priluhnite pogovoru
{soundcloud}https://soundcloud.com/vecerpodkast/polcajt-2-od-rige-do-slivnice{/soundcloud}
Marko Kovačevič
in Miha Dajčman sta bila znova na terenu. Marko si je v Celovcu in Rigi ogledal tekmi slovenske nogometne reprezentance v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2020. Videl je poraz Slovenije v Avstriji in visoko zmago v Latviji. Zbrali smo odzive Josipa Iličića, Domna Črnigoja in Matjaža Keka.
Miha je med tem spremljal dogajanje v Ljudskem vrtu. Kot smo napovedali v prvem Polcajtu, je v Ljudski vrt prišel Rok Kronaveter. Po koncu minule sezone smo govorili z Marcosom Tavaresom in Marwanom Kabho. Maribor pa je v torek po desetih dneh poletne pavze začel s pripravami na novo sezono, nekaj besed na to temo sta spregovorila Darko Milanič in Mitja Viler.
Vsemu lahko prisluhnete v drugem Polcajtu, ki ga zaključimo z rubriko, namenjeno MNZ Maribor. Gost je Gregor Janžič, navijač Maribora in član Nogometnega kluba Slivnica, ki je pokoril konkurenco v 2. ligi MNZ Maribor, ki je tudi zadnja slovenska nogometna liga v članskih tekmovanjih.
Vabljeni k poslušanju!

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta