zadnje objavljene

pogledi

več
Mag. Barbara Gačnik, vodja področja upravljanja naložb, Sava Infond d.o.o.

mnenje

več

Aktualno

Zaradi obilice snega danes brez smučarskih povezav med Bellevuejem in Arehom

MBK
24.01.2023
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sedežnica Stolp danes ne bo obratovala.
Sašo Bizjak

Zaradi obilice novozapadlega mokrega snega in nevarnosti podrtja dreves pod njegovo težo danes, v torek, ne bodo obratovale sedežnica Stolp ter vlečnici Videc in Partizanka. Tako smučarske povezave med sektorjema Bellevue in Areh danes ne bodo odprte, so sporočili iz Marproma. "Pri odločitvi o tem je v ospredju varnost obiskovalcev, zato prosimo za razumevanje."

Sašo Bizjak

Povezovalne proge bodo predvidoma znova na razpolago že v sredo. Medtem prevoz s smučarskim avtobusom za zdaj poteka po voznem redu, so še javili. Po podatkih spletne strani visitpohorje.si je na Mariborskem Pohorju že 150 centimetrov snega.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?