Opomnik: Koroška cesta v Mariboru se zapira v petek ob 7. uri

MBK
30.01.2020 13:08

Zapora odseka med krožiščem pri Glavnem mostu in krožiščem s Strossmayerjevo ulico, ki bo korenito spremenila prometne tokove v Mariboru, bo trajala predvidoma tri mesece.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z Glavnega mostu ne bo več možno zavijanje na levo na Koroško cesto.
Sašo Bizjak

V petek, 31. januarja, se bodo prometni tokovi v Mariboru korenito spremenili. Ob 7. uri se bo namreč zaprla Koroška cesta od krožišča pri Glavnem mostu do krožišča s Strossmayerjevo ulico, odsek, ki ga vsak dan prevozi med 14 in 15 tisoč vozil. Promet se bo prihodnje tri mesece, kolikor bo trajala prenova Koroške ceste, po pričakovanjih prerazporedil predvsem na Koroški most, Lent ter Mladinsko, Maistrovo in Krekovo ulico. Zapora bo izvedena v dveh fazah: v prvi bo popolnoma zaprta cesta med krožiščem na Glavnem trgu do uvoza k Prostovoljnemu gasilskemu društvu (PGD) Maribor mesto. Dostop bo v tem času možen iz smeri glavne tržnice, a le za stanovalce. V drugi fazi bo zapora tudi na odseku med tržnico in uvozom k PGD Maribor mesto.

Sašo Bizjak
Andrej Petelinšek
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta