Poziv agencije SPIRIT Slovenija malim in srednjim podjetjem za predstavitev na mednarodnem obrtnem sejmu v Celju

15.08.2024 06:00

SPIRIT Slovenija ter Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport vabita inovativne MSP k brezplačni predstavitvi svojih inovativnih izdelkov, rešitev in storitev na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport skupaj z izvajalskimi institucijami in organi v sestavi že vrsto let sodeluje na Mednarodnem obrtnem sejmu (MOS) v Celju. Da bi stopili v stik s podjetniki in jih seznanili s pestro paleto aktivnosti in spodbud, se v času sejma na razstavnem prostoru ministrstva zvrstijo številne predstavitve aktivnosti celotnega ministrstva, izvajalskih institucij in organov v sestavi, potekajo pa tudi različni informativni strokovni dogodki. Zaradi pestrega programa in celovite predstavitve načinov, s katerimi lahko država pomaga podjetjem, ministrstvo vsako leto prejme tudi priznanje za poseben prispevek k sejmu MOS.

Slovenci smo že od nekdaj inovativen narod, to dokazujejo številni naši izumi in neverjetne inovacije, ki so spremenili in še spreminjajo svet na bolje. Inovacije in druge izboljšave vplivajo na dodano vrednost  gospodarstva, zato je slovensko gospodarstvo v svetovnem merilu prepoznano kot izjemno ustvarjalno ter prepriča s tehnološkim in inovacijskim znanjem. Zato želita SPIRIT Slovenija in ministrstvo letošnje dogajanje na razstavnem prostoru MGTŠ na MOS obogatiti s predstavitvijo inovativnih izdelkov, storitev in rešitev slovenskih malih in srednjih podjetij ter s tem pokazati domači in tuji javnosti, kakšen inovativni potencial premore Slovenija.

Poziv je objavljen na spletni strani javne agencije SPIRIT Slovenija, kjer prijavitelji najdejo navodila za oddajo prijave. Komisija bo med prijavljenimi izbrala osem inovativnih izdelkov, storitev in rešitev, katerih prijavitelji bodo imeli v času MOS na razstavnem prostoru MGTŠ možnost dvodnevne brezplačne predstavitve na posebej opremljenem prostoru ter bodo vključeni v številne promocijske aktivnosti v sklopu celovite promocije dogajanja na razstavnem prostoru ministrstva.

Rok za oddajo prijav je 23. 8. 2024 do 12. ure.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta