(FOTO) Edinstvena dekoracija iz storžev in filca, ki jo lahko izdelate sami

Jasna Marin
16.12.2020 03:00
Razmišljate, kakšne materiale bi uporabili za praznično okrasitev doma? Kaj ko bi letos v prostorih zaplesali pisani stoži?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bjarni B. Jacobsen/Stars For Europe

Zabrišite meje med vrtom in notranjostjo vašega doma. Nenavadna dekorativna rešitev, ki vam jo predstavljamo, je izdelana iz materialov, prinesenih iz narave, kot so velika borova veja in borovi storži, ter iz barvastih kroglic, oblikovanih iz volnenega filca. Takšno dekoracijo lahko obesite pod strop ali nad mizo v zimskem vrtu, jo umestite na balkon ali pa jo uporabite za okrasitev stanovanja.

1. korak

Pripravite si majhne božične zvezde, pocinkane lončke, borove storže, volneno prejo, barvaste kroglice iz filca, pištolo za vroče lepljenje. Božične zvezde in pocinkane lončke lahko nadomestite z božičnimi okraski, ki jih imate doma.
{api_embed_photo}609986{/api_embed_photo}

2. korak

Med luske borovega storža z vročo pištolo prilepite barvaste kroglice iz volnenega filca in slednje nekoliko vtisniti med luske. Če želite ustvariti harmonično barvno shemo, vsekakor uporabite tudi kroglice v enakih barvnih tonih, kot bodo božični okraski ali v našem primeru mini božične zvezde.
{api_embed_photo}609987{/api_embed_photo}

3. korak

Ker boste storže obesili na vejo, je treba nanje pritrditi tudi prejo. Na dno stožca s pomočjo pištole za vroče lepljenje prilepite volneno prejo in prekrijte zlepljeno mesto s kroglico iz filca.
{api_embed_photo}609988{/api_embed_photo}

4. korak

Pustite, da se vroče lepilo na obeskih iz storžev in volnenega filca posušijo in ohladijo. Nato z njimi okrasite borovo vejico ali božično drevesce.
{api_embed_photo}609985{/api_embed_photo}
{api_embed_photo}609983{/api_embed_photo}
{api_embed_photo}609984{/api_embed_photo}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta