Slavni Ramsay oddajo snemal v naši neposredni bližini in se družil z Davidom Skokom

D.Ži
12.02.2021 10:13
Britanski kuharski zvezdnik je odkrival istrske kulinarične lepote in se družil s hrvaškim kuharskim kolegom.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Velika kulinarična zvezda je kuhala zelo blizu nas. Britanski kuharski zvezdnik Gordon Ramsay, znan po svoji neizprosni zahtevnosti in pogosto zelo grobem jeziku, že nekaj časa blesti v oddaji, v kateri raziskuje nenavadne jedi na vseh koncih sveta. Prineslo ga je tudi v Istro, kjer se je na Hrvaškem pobližje spoznal z lokalno morsko hrano. Njegova istrska oddaja bo na sporedu sicer šele 7. junija, gre ze četrto oddajo v novi, tretji sezoni. 

Jedva čekamo da vam pokažemo šta smo snimali prošlo ljeto!  https://whatsondisneyplus.com/gordon-ramsay-uncharted-season-3-episodes-to-be-released-on-disney-the-next-day-after-airing-on-nat-geo/

Objavil/a Ribarev SIN-David Skoko dne Sreda, 10. februar 2021

"Gordon Ramsay odpotuje na nedotaknjen polotok Istra na Hrvaškem, kjer odkrije sestavine, ki konkurirajo najboljši kvaliteti iz Italije. Lokalne mehkužce išče s potapljanjem s kisikom in tvega svoj ponos med lovom redkih sip in tekom za kozami za sir in osli za mleko. Nauči se tudi skrivnosti iskanja odličnih tartufov in priprave izjemnega oljčnega olja, svoje novo najdeno znanje pa preizkusi v spopadu z lokalnim kuharskim mojstrom Davidom Skokom," so zapisali v opisu oddaje.

Davida Skoka tistim, ki spremljate televizijske kuharske oddaje, ni potrebno posebej predstavljati, saj gre za enega najbolj znanih hrvaških kuharskih mojstrov, ki rad obuja tradicionalne recepte in jih predstavlja v sodobnejših različicah. "Gordon je bil navdušen nad doživetjem in je obljubil, da nas spet obišče v bolj zdravih časih, da doživi lepoto cele naše prekrasne države," je na družbenih omrežjih zapisal Skoko. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta