Umrl je Ben, 14-letni zvezdnik Masterchefa, ki je leta 2017 izgubil oba starša

D.Ži
18.11.2020 10:40
Zelo malo lepega je kulinarično nadarjeni najstnik doživel v svojem kratkem življenju. Njegovo mamo je umoril oče in si nato sodil še sam.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Neskončno žalostna zgodba. Umrl je Ben Watkins, 14-letni zvezdnik ameriškega šova MasterChef Junior. Zanj je bil usoden rak, konec pa je dočakal v bolnišnici Lurie v Chicagu. Novico o smrti je potrdila dečkova družina. Julija so mu zdravniki  diagnosticirali  angiomatoidni fibrozni histiocitom. Družina pravi, da ima to bolezen le še pet ljudi na celem svetu, gre pa za bolezen, ki prizadene mehka tkiva v telesu, piše TMZ. 

"Naš Ben je odšel v ponedeljek popoldan, da bi spet bil s svojo pokojno mamo," pravita njegova babica Donna Edwards in stric Anthony Edwards. "Leta 2017 je ostal brez obeh staršev in občudovali smo njegovo moč, hrabrost in ljubezen do življenja. Nikoli ni tarnal. Bil je najmočnejša oseba, kar smo jo poznali. Ko smo razkrili, kako redko bolezen ima, so z vseh koncev sveta prišla ljubezni polna sporočila, zlasti iz njegovega rodnega Garyja v Indiani," dodajata svojca.

Njegovih 14 let je bilo polnih trpljenja. Benov oče Mike Watkins je njegovo mamo Leilo Edward leta 2017 ubil in si nato sodil še sam. V tem času je Ben snemal šesto sezono šova MasterChef Junior, ki so jo predvajali leto kasneje. Oboževalci so nato zanj zbrali 30.000 dolarjev, ki jih je družina porabila za njegovo zdravljenje. 
{instagram_api}{/instagram_api}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta