Adele zaužila le 1000 kalorij na dan in izgubila 45 kilogramov, prehranski strokovnjaki zgroženi

Saša Britovšek Saša Britovšek
20.01.2020 09:47

Na dan je prišla dieta, s pomočjo katere je britanska pevka popolnoma spremenila svoje telo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adele na karibskih počitnicah 
Profimedia

Prehranski strokovnjaki in osebni trenerji so zgroženi: “Brazilska trenerka Camila Goodis je Adele le izkoristila! Kredibilen trener ne bi svoje stranke stradal s samo 1000 kalorijami na dan.” Še posebej glasna je fitnes trenerka Alice Liveing​, ki pravi, da nihče, ki se spozna na prehrano, svoji stranki ne bi smel predpisati le polovičnega dnevnega vnosa kalorij in še to v obliki zelenih smutijev, kot da so eliksir zdrave prehrane. Še manj pa bi smel podrobnosti dela z znano osebnostjo razkriti javnosti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6nNa64hKou/{/instagram}
“Sodelovala sem že z mnogimi znanimi osebnostmi, a zaradi zaupnosti do stranke v intervjujih ne razkrivam, kako in kaj smo delali, to lahko povedo le oni sami.” Striktna dieta, ki se je je menda držala Adele, ni primerna za osebe, ki se ob tem ukvarjajo še z napornimi telesnimi vadbami. Alice velja za pravo fitnes senzacijo na Instagramu. Ima 600 tisoč sledilcev, pred kratkim je za blagovno znamko Primark oblikovala linijo športnih oblačil, njena prva knjiga The Body Bible pa je z že nekaj ponatisi razprodana in jo po povpraševanju postavljajo ob samega Jamieja Oliverja. V knjigi je namreč razkrila tudi svojo shujševalno zgodbo.

Prerojena Adele
Instagram

Je osebna trenerka le izkoristila znano pevko?

Medtem pa Camila Goodis, ki jo je Adele spoznala po priporočilu soproge Robbieja Williamsa, leta na krilih pevkinega uspeha. V svojih intervjujih poudarja, da je za pevkino telesno transformacijo v 90 odstotkih kriva prehrana, v le skromnih 10 odstotkih pa se mora zahvaliti telovadbi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7dshQVFalv/{/instagram}
“Ko sem jo spoznala, nisem vedela, da je to tista slavna pevka, le malo se mi je zdela podobna njej. Hitro mi je bilo jasno, da telovadbe ne mara preveč, zato sem se bolj osredotočila na njeno prehrano. Mislim, da je zdaj videti čudovito. Spremenila je način življenja in odnos do hrane.” Po ločitvi od soproga Simona Koneckija se je Adele odločila spremeniti življenje, tudi zato, da bi bila dober zgled sedemletnemu sinu Angelu. 

Popolnoma spremenjena Adele se je v javnosti prvič pokazala na rojstnodnevni zabavi raperja Draka.  
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta