V Mariboru huda nesreča v krožišču, voznik trčil v kolesarko, ta je vozila po napačni stezi

M.R.
20.10.2019 11:15
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V Mariboru je v krožišču na Ulici Veljka Vlahoviča voznik osebnega vozila na izvozi iz krožišča trčil v kolesarko. Ta je napačno vozila po levi kolesarski stezi, namesto po desni. Je pa cesto prečkala na prehodu za kolesarje.
Kolesarska je padla po vozišču in se hudo poškodovala, zaradi česar so jo reševalci odpeljali v mariborski klinični center. Zoper voznika bodo policisti vložili kazensko ovadbo zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti, proti kolesarki pa bo izveden hiter postopek.

Huda nesreča s traktorjem

Huje pa se je v občini Sveti Jurij v Slovenskih Goricah poškodoval tudi 47-letni voznik traktorja, ki je okoli 17.30 s krožno žago v gozdu žagal drva. V traktorju ni imel akumulatorja in se je zato spustil po hribu, da bi ga spravil v pogon. A traktor je začel drveti in se je nato prevrnil in pod seboj stisnil voznika.
S helikopterjem so ga prepeljali v mariborski klinični center. Traktor ni bil registriran, hkrati pa ni imel vgrajenega lokala ali kabine, še sporočajo z PU Maribor. Policisti bodo o tem obvestili mariborsko tožilstvo.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta