(FOTO) Gasilce zjutraj šokiralo odkritje: Storilec ukradel več vozil, kaj so ugotovili policisti?

Primorske novice, A.L.
10.10.2024 08:34

Koprski policisti so dopoldne sporočili nekaj več podrobnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Članice in člane PGD Movraž je danes zjutraj šokiralo odkritje, da so ukradli njihovi vozili. Vlomili so v njihov gasilski dom in ukradli citroen jumper (KPMA-903) in defender landrover (KPUK-783), so sporočili na družbenem omrežju facebook.

Izkazalo se je, da so iz garaže izginila kar tri vozila. Koprski policisti so dopoldne namreč sporočili nekaj več podrobnosti. O dogodku so bili obveščeni okoli pol šeste ure zjutraj. "Nekdo je iz zaklenjenega gasilskega doma ukradel dva gasilska kombija za prevoz oseb, in sicer dva C-Jumperja. Poleg tega so jim ukradli še Land Rover Defender, v katerem so bili ključi. En kombi so gasilci že sami našli v jarku ob cesti Movraž - Smokvica," so sporočili policisti, ki so nemudoma začeli s preiskavo.

S pomočjo informacij občanov so opravili kontrolo bližnjih lokacij in približno en kilometer od gasilskega doma našli še drugi dve vozili. Ugotovili so, da je v garažo nekdo vlomil, pridobili pa so tudi informacije o možnem storilcu.

Na cesti Smokvica - Gračišče so osumljenca že izsledili, trenutno je v policijskem postopku. Gre za tujca, čigar identiteta se še preverja, poteka tudi nadaljnja kriminalistična preiskava.

Kriminalisti obravnavajo sum storitve treh kaznivih dejanj. Podrobnejše informacije bodo posredovali, ko bo zaključena kriminalistična preiskava.

Vrednost ukradenih vozil gasilci ocenjujejo na več kot 50.000 evrov.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta