48-letnik zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v tovorno vozilo. Umrl je na kraju nesreče

A.L., STA
28.08.2020 17:09

V naselju Slap ob Idrijci se je danes nekaj pred 8. uro zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 48-letni voznik osebnega vozila, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Nesreča se je zgodila, ko je voznik osebnega vozila zapeljal na nasprotni vozni pas, po katerem je pripeljal voznik tovornega vozila, nato pa sta čelno trčila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Po poročanju policije je 48-letnik vozil iz smeri Idrije pri Bači proti Dolenji Trebuši. V naselju Slap ob Idrijci je pripeljal po klancu navzgor v desni pregledni ovinek in nato zapeljal levo preko prekinjene ločilne črte.
V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik tovornega vozila. Voznik osebnega avtomobila je s prednjim levim delom vozila trčil v prednji levi del tovornega vozila. Pri tem je osebni avtomobil odbilo nazaj v nasprotno smer vožnje ter ga prevrnilo na streho. Voznik je ostal ukleščen v vozilu in se tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta