To noseči Meghan sporoča kraljica, v javnost prišli tudi prvi namigi, kdaj bi lahko rodila

D.Ži
17.02.2021 10:00
Morda bo druga nosečnost žene princa Harryja vendarle nekoliko ogrela zelo hladne družinske odnose.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princ Harry in vojvodinja Meghan sta na valentinovno razkrila, da pričakujeta drugega otroka, zdaj pa se je oglasila tudi Buckinghamska palača. Predstavniki kraljeve družine, s katero imata zakonca sicer le še komaj kaj stikov, sporočajo, da so v Londonu nad prihodom novega družinskega člana navdušeni. "Njeno veličanstvo, vojvoda edinburški, valižanski princ in cela družina nasploh so navdušeni in jim želijo vse najboljše," piše v kratki izjavi.

Prav na valentinovo je pred 37 leti tudi pokojna princesa Diana sporočila, da pričakuje Harryja. Tudi takrat sta kraljica in soprog v izjavo za javnost zapisala, da sta zaradi vesele novice presrečna, izvedeli pa smo tudi, da je takrat 22-letni Diani bilo povsem vseeno, kakšnega spola bo otrok. Princ William je v času mamine druge nosečnosti bil star 20 mesecev. 

Harry in Meghan sta se od kraljeve družine in pripadajočih dolžnosti sicer uradno umaknila, precej napeti so medtem postali tudi odnosi med Harryjem in Williamom, k čemur naj bi veliko prispevali spori med njunima ženama. 

Kdaj bo Meghan rodila, ni znano, poznavalci pa ugibajo, da bi to lahko bilo tik pred poletjem, saj naj bi zanosila v zadnji tretjini leta 2020.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta