(VIDEO) Šok v oddaji: Nekdanja slovenska misica se je močno udarila v glavo

08.10.2021 09:40
Nives Orešnik je iz Exatlona moralo odpeljati reševalno vozilo. Vrnila se je z vratno opornico.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Izjemno napeto, adrenalinsko, naporno, pa tudi nevarno postaja v oddaji Exatlon Slovenija na Planet TV, kjer znani Slovenci v ekstremnih preizkušnjah tekmujejo med seboj. Želja po zmagi je vse večja in marsikoga je pripeljala tudi čez rob zmogljivosti. Prišlo je tudi do nesreče. Ko se je spustila po toboganu, se je nekdanja misica, Mariborčanka Nives Orešnik, sicer tudi priljubljena osebna trenerka in spletna vplivnica, precej močno udarila v glavo.

Ekipa je morala na pomoč poklicati zdravniško ekipo, da je tekmovalko z reševalnim vozilom odpeljala v bolnišnico. Nič kaj prijeten prizor, ki je prestrašil tudi njenega fanta, igralca Andreia Lenarta. Tudi on tekmuje v Exatlonu in osebo, "ki mu pomeni največ na svetu", mu je bilo težko videti v tako težki situaciji. Nives se je k sreči še isti  večer vrnila v hišo z opornico okoli vratu. 

Oklestena modra ekipa je medtem dobila novo okrepitev. V Dominikansko republiko, ki je prizorišče njihovih tekem, je prispela 22-letna Kaja Casar, ki se je spomnimo iz šova Sanjski moški. Tam je skoraj osvojila srce sanjskega Gregorja Čeglaja. Je zelo športno dekle, saj je med drugim trenirala karate in nogomet, je tudi nogometna sodnica.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta