(FOTO) Na čudovitem vrtu Carmen Osovnikar smo Vražje dame vprašali, ali si že gredo na živce. To so odgovorile ...

04.10.2021 10:40
Na Planet TV je stekla prva sezona razvpitega šova The Real Housewives Slovenia, v kateri bo trčilo šest krepkih ženskih značajev. Koliko drame so nam pripravile tri prestolniške in tri štajerske dame?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andreja Medvedič, Carmen Osovnikar, Gordana Grandošek Whiddon, Nika Čukur, Špela Kastelic in Pika Zrim so zvezdnice prve sezone šova The Real Housewives Slovenia - Vražje dame. 
Andrej Petelinšek

Začelo se je in priznajte, da vas je vse skupaj vsaj za hip znerviralo. A gledalca ne pustiti ravnodušnega je pač namen šovov, za katere se na prvi pogled zdi, da so brez glave in repa. Od sobote naprej lahko vsak teden spremljamo ah in oh glamurozna zasebna življenja šestih znanih Slovenk, ki se z nekaj izjemami med seboj ne poznajo prav dobro, zato bo njihovo spoznavanje in spletanje odnosov oddaji zagotovo dodalo nekaj dodatne drame. Šov The Real Housewives je v različici Vražje dame na Planet TV dosegel Slovenijo, kako zelo si bodo tri prestolniške in tri štajerske dame skakale v lase, če sploh, pa bo jasno v naslednjih oddajah. Prva je bila predstavitvena, ko smo pobližje spoznali življenjske zgodbe Andreje Medvedič,  Carmen Osovnikar, Gordane Grandošek Whiddon, Nike Čukur, Pike Zrim in Špele Kastelic.

Druženje na čudovitem vrtu Carmen Osovnikar je bilo zelo bleščeče. 
Andrej Petelinšek

Prvo sezono slovenske različice tega šova je odprla prav posebna tiskovna konferenca, ki je potekala na ekskluzivni lokaciji - doma pri Carmen Osovnikar v Limbušu. Najbolj razvpita tekmovalka minulega Sanjskega moškega, znana po famoznem citatu "I'm here still", je svoje nove kolegice, medije in televizijsko ekipo gostila na vrtu svoje razkošne vile. Osvežujoč bazen, poln napihljivih živali, penina, ki je tekla v potokih in veliko fotografiranja. Scenografija, ki so jo dame izkoristile za snemanje oddaje s podnaslovom "Pool party". 

Gordana Grandošek Whiddon preprosto rada pozira. 
Andrej Petelinšek

Medtem ko se gledalci na spletu že prerekajo, katera dama jim gre bolj na živce in katera je bolj simpatična od pričakovanj, smo mi v Limbušu ujeli mariborsko vražjo trojico in z njo poklepetali. Se še pogovarjajo med seboj? "Seveda se. Nekaj oddaj je že posnetih, nekaj jih še bo nastalo, je pa res, da posnetih še nismo videle," odvrne Nika, žena reperja 6Pack Čukurja, mariborska jet-seterka, mama male Flore in tista, ki s svojim Show Rooms ustvarja bleščeče družabne dogodke.

Prestolniške dame Špela Kastelic, Andreja Medvedič in Pika Zrim so v oddaji naletele na tri krepostne Štajerke. 
Andrej Petelinšek

"Čakamo na prvo oddajo, da vidimo, če so nas kaj obirale. Zaenkrat je med nami še vse sončno," doda Carmen, poslovna ženska, ločenka, ki še vedno verjame v ljubezen, in strastna ljubiteljica čevljev z zbirko, ki bi ji jo zavidala celo Imelda Marcos. Vse tri so vajene medijske pozornosti, a odpreti vrata svojega doma, zasebnosti, zagotovo terja kak premislek. So se dolgo odločale? "Morda bodo gledalci resničnostnega žanra malce razočarani, a dogajanje v teh šovih je zelo nadzorovano, tudi pri Kardashianovih. So stvari, ki si jih želimo pokazati in deliti s svetom, nekatere pa bomo seveda obdržale zase," pove Nika. Carmen pa: "Vrata svojega doma sem že odprla, posnela sem tudi video turnejo po hiši. Zaradi slabih izkušenj iz prvega šova, v katerem me niso prikazali tako, kot bi me morali, sem precej razmišljala, a sem se odločila Sloveniji pokazati, da nisem zgolj stroga ženska, temveč tudi romantična, čustvena, zelo rada pomagam ljudem. Naj vidijo, kdo sem v resnici."

Gordana Grandošek Whiddon in Nika Čukur. Bo njuno prijateljstvo preživelo resničnostni šov? 
Andrej Petelinšek

Gordana Grandošek Whiddon, ena naših mednarodno najuspešnejših plesalk in modna oblikovalka večernih oblek GGW Design, dodaja: "Ko me je producentka Melinda Rebrek poklicala, sem veliko razmišljala, ali bi se projektu pridružila. Vem, da se v ameriški različici ženske veliko prepirajo in so nesramne druga do druge. V tem se ne vidim. Ko je Melinda dejala, da želi oddaja ženske povzdigniti in jih prikazati v najboljši luči - no, to bomo še videli - sem pristala. Veliko zasebnega življenja pokažem tudi na družbenih omrežjih, a tam se sama odločim, kaj bom delila z javnostjo."

 Andreja Medvedič, Pika Zrim in Špela Kastelic.
Andrej Petelinšek

Česa ne bodo pokazale? "Zagotovo ne bom pokazala spalnice. No, najbrž jo bom, ker moja spalnica tako ali tako sameva, kar vsi vedo. Morda pa se tekom šova kdo najde. Nikoli ne reci nikoli," se nasmeji Carmen.

Pogostitev, ki jo je na vrtu Carmen Osovnikar pripravila Kavarna Nana, je bila precej glamurozna. 
Andrej Petelinšek

"Seksa zagotovo ne bom kazala. Sicer pa sem precej odprta. Pa ne razumite tega stavka narobe," pomežikne Gordana. S katero sozvezdnico iz šova ne bi šle na dopust? Nika v smehu izstreli: "S Carmen. Ona je lepa, vitka, samska ... Kaj bo na dopustu počela z mano? Ukradla bi mi vso pozornost. Nikoli za kaj takega ne izberi popularne punce, pravijo." Gordana doda: "Na dopust običajno grem s svojim možem, ne z ženskami, če pa bi že morala izbrati, bi pa šla z vsemi. Sicer pa sem rada sama v svoji sobi, ker sem stara 42 let in sem cimer na turnejah imela že več kot dovolj."

Pika Zrim, Andreja Medvedič in gostiteljica Carmen Osovnikar. 
Andrej Petelinšek

Kakšna bo prve sezona Vražjih dam? "Uf, nora bo! Večjega šova še ni bilo v Sloveniji," se smeji Carmen. Nika, kraljica citatov, pa modro sklene: "Za prvi vtis nikoli ne dobiš druge priložnosti." 

Gordana Grandošek Whiddon, Andreja Medvedič in Carmen Osovnikar. Koliko drame so nam pripravile dame?
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta