(VIDEO) Mati in hči s plesom na Talentih do solz ganili gledalce. Suzana uči na znani mariborski plesni šoli

11.10.2021 13:05
Suzana in Julija Majer sta z vrhunsko plesno točko navdušili gledalce in Ano Klašnja pripravili do tega, da je pritisnila zlati gumb.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pop Tv

Bil je eden tistih trenutkov, ko so se med ogledom nedeljskega šova Slovenija ima talent marsikomu ulile solze po licih. No, vsaj žirantkama so se. Tako prisrčno ganljiva in vrhunska hkrati je bila plesna točka, ki sta jo pripravili Suzana in Julija Majer. Mama in hči, obe zaljubljeni v ples. Močna vez med njima se je dotaknila marsikoga, še najbolj pa žirantke, balerine Ane Klašnja, ki je simpatično dvojico nagradila z zlatim gumbom in ju tako poslala naravnost v polfinale. 

Pop Tv

Da je za njima nešteto ur trdega dela, je povsem jasno, kot tudi, da mala Julija odrašča s plesom. Prvih korakov se je začela učiti pri komaj treh letih. Z mamo sta skozi leta naredili tudi nekaj posnetkov, ki jih najdemo na spletu.

Pop Tv

45-letna Suzana je sicer pravnica in učiteljica plesa, tisti, ki svoje plesno znanje pilijo v znani mariborski plesni šoli Pingi, jo že dobro poznajo. Poučuje ritmiko s plesom in sodobni ples, s katerim lahko kanaliziramo čustva. To je to, kar smo videli v oddaji na Pop TV. 

Pop Tv

"Ni lepšega občutka, kot ga daje to, da tudi moj otrok rad počne tisto, kar že leta rada počnem sama. In medtem ko minevajo leta in meseci, postaja zaradi vloženega truda in volje vse boljša in boljša. Pleševa, da počneva nekaj, kar premika telo, in nekaj, ob čemer nama igra srce ter prinaša mir. Radi pleševa skupaj. Moja hči Julija mi daje voljo, da sem še bolj aktivna, kreativna in da se vedno znova učim. Srečna sem, da ji lahko pomagam, jo učim in ji dajem vse tisto, kar nekoč nisva imeli na voljo, a je dandanes nujno, da lahko postaneš dober plesalec," je nekoč napisala na družbenih omrežjih. 

Pop Tv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta