(VIDEO) Branko Čakarmiš na Talentih šokiral z zlatim gumbom. Nekateri vpijejo, da gre za sramoto

04.10.2021 09:38
Kraljica preobrazbe Jenna Dick je osvojila srce najbolj strogega žiranta in sprožila dež zlatih konfetov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Roko na srce, slišali smo že lepše petje in videli bolj dih jemajoče nastope, a šlo je za enega najbolj šarmantnih trenutkov nove sezone šova Slovenija ima talent, v katerem je zlati gumb ponovno sprožil dež zlatih konfetov. Pritisnil ga je sodnik Branko Čakarmiš, ki je izbral res enega najbolj nenavadnih trenutkov.  Priznamo, nismo pričakovali, da ga bo 31-letna  Miss Jenna Dick, očarljiva slovenska kraljica preobrazbe, tako zelo osvojila. No, svojih namenov široko nasmejana rdečelaska ni skrivala, saj je skladbo Can't take my eyes off you namenila prav najbolj strogemu žirantu. "Širši javnosti bi rada predstavila 'drag', ker je v Sloveniji veliko homofobije, ki sem jo tudi jaz delno deležna na družbenih omrežjih. Pogosto nas mešajo s transvestiti in transeksualkami, drag pa je umetnost," je o svojem nastopu povedala brhka Jenna in začela zapeljivo prepevati.

Čakarmiš, ki med njenim petjem pretiranih čustev sicer ni kazal, je nato vstal in povsem nepričakovano pritisnil zlati gumb. "Zelo sem bila v dvomih, vesela sem že bila, ker me ni noben prekinil, potem so bili samo lepi komentarji," je bila Jenna več kot zadovoljna.

Zlati Branko je svojo odločitev pojasnil z besedami: "To, da se izpostaviš na tak način v taki oddaji, to se mi zdi izjemno, pogumno." Imenitna gesta. Kako zelo pravilna je bila njegova odločitev, so po koncu oddaje še dodatno potrdili odvratno negativni in nestrpni komentarji, ki so se vsuli na družbenih omrežjih.

Nekateri vpijejo, da je njegova gesta bila sramotna in da so se na Pop TV spustili zelo nizko. 

Luka Brataševec
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta