Priljubljeno voditeljico jutranjega TV-programa po 18 letih odpustili, ker se ni hotela cepiti

11.10.2021 11:00
Voditeljica je predlagala vsakodnevno testiranje, a je delodajalec njeno ponudbo zavrnil. Kljub brezposelnosti trdi, da je njena odločitev pravilna.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Voditeljica Meggan Gray je dolga leta vodila oddajo Dobro jutro, Mississippi, a so jo zdaj zamenjali, saj se ni želela cepiti, piše Daily Mail.

"Rada bi vas obvestila, da iskreno ne vem, kakšna prihodnost čaka mojo kariero na kanalu WLOX. Čutim, da moram izkoristiti priložnost in se vam zahvaliti, ker ste me zadnja leta spuščali v svoje domove," je Meggan v oddaji povedala v četrtek.

WLOX je sicer virtualni televizijski kanal v lastništvu televizije Grey, kjer je Meggan prej delala že osemnajst let. Štirinajst let je vodila jutranja poročila. V petek je bilo prvič, da je za voditeljsko mizo ni bilo. Zakaj so jo zamenjali, uradno pred kamero ni pojasnila, se je pa oglasila na svojem facebook profilu.

"Oče me je učil: integriteta pomeni narediti pravo stvar, tudi ko nihče ne gleda. Zato se počutim prisiljeno povedati resnico in pojasniti, zakaj me na WLOX več ne boste videli. Nisem cepljena in tako ne izpolnjujem pogojev za zaposlitev na televiziji Grey, torej na kateri koli njihovi postaji," je napisala.

Poudarja, da še naprej spoštuje tiste, ki se za cepljenje odločijo, in razkriva, da je covid-19 tudi sama že prebolela. "Zaradi odločitve o necepljenju sem se morala soočiti z odpovedjo. Odločitev je bila težka in vedela sem, da bo vplivala name in mojo družino. Verjemite, naredila sem vse, da bi obdržala službo, ponudila sem tudi vsakodnevno testiranje. Moje predloge so zavrnili. Težko se je posloviti pod takšnimi pogoji. Medtem v duši čutim, da je to prava odločitev zame in mojo družino. Morda sem izgubila službo, a ohranila integriteto," pravi bivša voditeljica. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta