Predvajanje novega Bonda ponovno zamaknili. Za kdaj je sedaj načrtovana premiera?

Gr.G.
22.01.2021 08:42
Tudi tokrat je pandemija novega koronavirusa kriva, da so se odločili premakniti premiero novega filma o tajnem agentu njenega veličanstva 007.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Premiera filma James Bond Ni čas za umret je znova dobila novi termin. Hollywood se namreč še zmeraj bori s pandemijo novega koronavirusa, poroča The Guardian. Daniel Craig naj bi po zadnjih informacijah kot tajni agent njenega veličanstva 007 prišel na velika platna 8. oktobra letos. Tako so producenti sporočili prek uradnega twitter računa. 

Daniel Craig
EPA

Vmes so začetek predvajanja v kinematografih že nekajkrat prestavili, nazadnje je bila sprejeta odločitev za izid filma aprila 2021. Ni čas za smrt (No time to die) pa je le zadnji v seriji težko pričakovanih filmov, na katerih prikazovanje bomo morali še malo počakati. Nekateri filmski studii se sicer odločajo za premiere in predvajanja na spletnih video platformah, vendar velika večina že zmeraj čaka na ponovno odprtje kinematografov. 

Takoj za tem, ko je MGM objavil novico o zamiku Bonda, je Sony sporočil, da bodo tudi predvajanje Peter Rabbit 2: The Runaway premaknili iz aprila na mesec junij. Ghostbusters: Afterlife je zamaknjen iz junija na november, Cinderella (Pepelka) s pevko Camilo Cabello pa naj bi po zadnjih informacijah v kinematografe prišla meseca julija. 

Reuters

Po predlogi video igre posnet Uncharted v kinematografe ne bo prišel leta 2021, ampak februarja 2022, superheroja Morbiusa pa ne bomo spoznali 8. oktobra (ta termin je sedaj rezerviran za Jamesa Bonda), temveč je bila predstavitev filma premaknjena na januar 2022. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta